Info/Offerte aanvraag Contactformulier
CONTACT
Telefoon        0541 - 200 100
E-mail        info@dumea-am.nl
Adres        Bornsestraat 24
         7597 NE Saasveld

maatwerk nieuws

Terra en Dumea gaan samenwerking aan

Terra Agribusiness BV grond- en gewasonderzoek te Ootmarsum en Dumea te Wijhe zijn een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam Dumea Agro Advies. 

ga naar www.dumea-agroadvies.nl voor het persbericht.

Het besluit van Terra en Dumea om te gaan samenwerken is een gevolg van de vele wijzigingen op het gebied van de laboratoria die actief zijn in grond- en gewasonderzoek. Door overnames zijn er veel minder partijen actief hetgeen ertoe geleid heeft dat Terra minder vrijheid had om hun eigen werkwijze te volgen en hun klanten naar eigen inzicht te bedienen. Door het gehele traject van monsterneming tot rapportage in eigen beheer uit te voeren verwacht Dumea Agro Advies een betere dienstverlening te kunnen bieden aan haar klanten.
Dumea Agro Advies heeft beschikking over een nieuw, geavanceerd softwarepakket voor de verwerking van de monstergegevens op locatie en het opstellen van de rapportages met bijbehorend advies. Dit pakket is in eigen beheer ontwikkeld en is precies afgestemd op de behoefte van monsternemer en klant.
De monsters worden onderzocht op het laboratorium van Dumea te Wijhe. Dumea is erkend volgens NEN-EN-ISO17025 voor mestonderzoek en grond- en gewasonderzoek.

Dumea Agro Advies verwacht hiermee een interessant alternatief te kunnen bieden voor partijen die te maken hebben met grond- en gewasonderzoek.
www.dumea-agroadvies.nl
terug naar nieuwsoverzicht